Slimmer luchtdicht bouwen

Slimmer luchtdicht bouwen

NIEUWS

Koud en nat!

Bouw Compleet 2017

Slimmer Luchtdicht Bouwen

Building Holland 2017

datum: 22 november 2017
onderwerp: Producten

Koud en nat!

Koud en nat! Waar andere afdichtingsproducten het onder deze weersomstandigheden het laten afweten, kunnen Celdex Airseal Vulblokken als luchtdichting van kanaalplaatvloeren gewoon worden toegepast.

Airseal Vulblokken zijn weersonafhankelijk toepasbaar, eenvoudig en snel te monteren en vormen de perfecte luchtdichting (650 Pa – klasse 4). Celdex Airseal Vulblokken voorkomen warmte-, lucht- en energieverlies en bieden tevens bescherming tegen geluid.

Overtuig jezelf en meldt je bij ons aan voor een proefproject.

datum: 29 september 2017
onderwerp: Beurs

Bouw Compleet 2017

Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vindt Bouw Compleet plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen lang zullen bezoekers tussen 14:00 uur en 22:00 uur geïnformeerd en geïnspireerd worden door ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche.

datum: 14 april 2017
onderwerp: Producten

Slimmer Luchtdicht Bouwen

Slimmer Luchtdicht Bouwen

Met dit thema lanceert Celdex zijn nieuwe campagne met als doel om architecten, bouwbedrijven en de toeleverende industrie nóg bekender te maken met de diverse slimme oplossingen voor luchtdicht bouwen. Middels het ondersteunende karakter wordt de markt een handreiking gedaan te kiezen voor unieke en innovatieve producten in plaats van traditionele producten zoals pur, kit en tape.

datum: 20 februari 2017
onderwerp: Beurs

Building Holland 2017

Building Holland 2017: Hét driedaagse innovatie-event

Ook in 2017 staat Building Holland in het teken van innovatie en vernieuwing, kort samengevat: (Re)Building the Future. Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met innovatieve partijen binnen de bouw.