Lees meer
Download het Detailboek voor Luchtdicht Bouwen

NIEUWS

Nieuwe editie: Detailboek voor Luchtdicht Bouwen

Bouw Compleet 2018

Voorkom spouwvervuiling met Airseal Kelknaadblokken

Alles draait om energie besparen

datum: 17 oktober 2018
onderwerp: Nieuws

Nieuwe editie: Detailboek voor Luchtdicht Bouwen

De komende jaren blijft de overheid de EPC-norm aanscherpen, energiezuinig bouwen is en blijft een noodzaak. Als specialist in afdichtingsmaterialen weten wij als geen ander hoe belangrijk luchtdicht bouwen is. Luchtdicht bouwen is energiezuinig en duurzaam bouwen.

datum: 17 september 2018
onderwerp: Beurs

Bouw Compleet 2018

De 21ste editie van Bouw Compleet vindt weer plaats. Drie dagen lang kunnen bezoekers tussen 13:00 uur - 21:00 uur op de bouwbeurs geïnspireerd raken over alles wat er in de boubranche speelt. Op Bouw Compleet vind je dé nieuwste producten, trends en uitdagingen die binnen de branche spelen. Tijdens deze beurs is Celdex dé gesprekspartner voor luchtdicht bouwen.

datum: 24 augustus 2018
onderwerp: Producten

Voorkom spouwvervuiling met Airseal Kelknaadblokken

Celdex Airseal Vulblokken zijn speciaal ontwikkeld als luchtdichting van kanaalplaatvloeren. Om de kelknaden af te dichten worden er standaard Airseal Kelknaadblokken meegeleverd. Celdex Airseal Vulblokken zijn op maat gesneden geprofileerde afdichtingsmaterialen bestaande uit zeer fijn semi-geslotencellig polyurethaanschuim, enkel- of dubbelzijdig voorzien van een waterdichte toplaag van TPU.

datum: 14 augustus 2018
onderwerp: Nieuws

Alles draait om energie besparen

Een goed streven, energiezuinig en comfortabel wonen. Er zijn inmiddels diverse technieken en systemen binnen de bouw die bijdragen aan een duurzamer Nederland. Vanaf 1 januari 2020 moeten nieuwbouwwoningen en utiliteiten voldoen aan BENG. Een Bijna Energie Neutraal Gebouw begint bij een optimaal presterende gebouwschil.