Luchtdichte fundering

 

 

Luchtdicht vloerluik

 

 

Luchtdichting vloeren

 

 

Luchtdichting kozijnen

 

 

Luchtdichting wanden

 

 

Luchtdichte aansluiting muurplaat

 

 

Luchtdichting daken

 

 

Luchtdichte dakdoorvoeren

 

 

Luchtdicht vloerluik

 

 

Luchtdichte meterkast

 

 

Luchtdichting gevel

 

 

Luchtdichting kozijnen

 

 

Luchtdichting glas

 

 

Luchtdichting daken

 

 

Luchtdichting vloeren

 

 

Luchtdichting gevels

.

Luchtdichting kozijnen

 

 

Luchtdichting overheaddeuren

 

 

Luchtdichting daken

  

 

Afplakken stelkozijnen

Bouwdetail: Afplakken van stelkozijnen en montage van aluminium en kunststof kozijnen.
Stelkozijnen met kunststof en aluminium kozijnen worden veelal op de bouw gemonteerd op binnenspouwbladen van beton of kalkzandsteen. Ter plaatse dienen de aansluitingen luchtdicht te worden gemaakt. Toegepaste compressiebanden zijn vaak te klein en geschikt voor de verkeerde voegafmeting. De voeg tussen stelkozijn en kunststof of aluminium kozijn is ca. 10mm en daarnaast worden de boven- en onderaansluiting onderbroken door stelblokjes.

Celdex dichtgarant oplossingen:
De stelkozijnen kunnen luchtdicht worden afgedicht met de Celdex Butyltape 70S Zwart. Butyltape 70S Zwart kan in veel gevallen zonder primer op de betonnen ondergrond worden aangebracht. Vooraf dient er wel altijd te worden getest. Kalkzandsteen wanden dienen vooraf te worden geprimerd. De speciale Celdex Primer Dun is een oplosmiddelvrije primer, die ook op vochtige kalkzandsteen kan worden toegepast. Deze primer is verwerkbaar met een kwast of roller.

Kunststof en aluminium kozijnen worden luchtdicht afgedicht met Celdex BG1 Compressieband met KOMO-Keur. Alle voegen van 1,5 tot 35mm zijn luchtdicht af te dichten met Celdex BG1 Compressieband.