Home seperator
Producten
seperator seperator Dichtgarant seperator seperator seperator
seperator

 

 

Nieuws

 

 

 

 

    Celdex nieuwsbrief

    Monsteraanvraag

 

 

 

 

 

NIEUW: Celdex Binnendoosband

 

Luchtdichtheid speelt ook bij bedrijfsgebouwen een steeds prominentere rol. Voor de luchtdichtheid van metalen binnendoosconstructies heeft Celdex het Binnendoosband ontworpen.

 

Om warmte-, lucht- en energieverlies bij metalen binnendoosconstructies tegen te gaan is het noodzakelijk om tussen de binnendozen onderling en tussen de binnendozen en de achterconstructie een luchtdichting aan te brengen. Speciaal voor deze toepassing heeft Celdex een nieuw type afdichtingsschuimband ontwikkeld. Celdex Binnendoosband combineert diverse positieve eigenschappen met de functionaliteit van een uiterst effectieve luchtdichting.

 

Kenmerken Celdex Binnendoosband

  • Uitstekende luchtdichtende eigenschappen
  • Zeer licht indrukbaar
  • Is door de celstructuur in staat montagetoleranties op te vangen
  • Hoge weerstand tegen hydrolise
  • Enkelzijdig voorzien van een zelfklever met zeer hoge kleefkracht
  • Bovenzijde van het schuimband is voorzien van een “low-friction” cachering. Deze cachering maakt het mogelijk om na het aanbrengen van het schuimband de binnendozen eenvoudig te kunnen positioneren zonder dat het schuimband tijdens het schuiven van de binnendozen opstroopt.
  • Bij de toepassing op de achterconstructie volstaat het aanbrengen van 1 schuimband in plaats van 2. Dit levert een duidelijke besparing in montagetijd op!!

Celdex Binnendoosband maakt onderdeel uit van Celdex dichtgarant. Celdex dichtgarant is een totaalconcept voor het adviseren, leveren en begeleiden op de bouwplaats van luchtdicht bouwen voor de aannemer.